Vyhledávání


Navštivte také:

 

Zajímavosti

SUŠENÁ KACHNÍ PRSA (Duck Breast Prosciutto)

19.04.2011 09:23
Narazil jsem na cenově výhodnou koupi kachních prsíček v Lidlu a tak jsem se rozhodl uskutečnit tento "pokus" výroby sušeného masa, takové kachní sušené šunky. Postup jsem našel na několika zahraničních i českých webech, takže nebyl důvod, aby to nevyšlo. Je to velmi jednoduché: 1. Výběr kachních...

ŽEBŘÍČEK

23.08.2010 00:11
1. U Toma doma - Praha (1) 2. Restaurace Radnice - Hronov (1,375) 3. Plaudit - Mnichovo Hradiště (1,375) 4. U bílé krávy - Praha 2 (1,375) 5. Indická Restaurace Goa - Brno (1,5) 6. Templ - Mikulov (1,5) 7. U Mnicha - Kravaře ve Slezsku (1,625) 8. Lovecký zámeček - Šilheřovice...

Gurmán nebo Gurmet?

03.08.2010 21:49
Možná jste se už setkali s někým, kdo o sobě tvrdí, že je gurmán. Možná i s někým, kdo říká, že je gurmet. Jaký je v tom tedy rozdíl? Já osobně miluji jídlo, rád vařím a jím. Jsem gurmán nebo gurmet? Musel jsem trochu zapátrat na internetu, přečíst fůru článků a abych vypadal chytře já, udělat si...

www.maaya.cz, www.darky-potisk.cz, www.skotsky.cz
Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode